Juhlittiin meilläkin isänpäivää, mutta koska kuvanlataus ei toiminut, tulee meidän iskän kakku vasta nyt tänne.... ;)

Kokeilinpa kerrankin taas jotain uutta ja tumman kakkupohjan kaverina on aprikoosimarmeladia ja daim-täytettä. Ja oli hyvää, mutta vaatii vielä kehittelyä, eli tätä meillä syödään vielä muutamaan otteeseen, varokaa vain sukulaiset! ;)

Minä täytin kakun ja pursottelin kermat, koristelun jätin lasten harteille. Ja sekunniksi käänsin selkäni, niin Lenni oli jo ehtinyt kaataa ihan vasta avatun nonparellipurkin ihan kokonaisuudessan kauniiksi keoksi kakun päälle. :D Mutta noinhan ne nonparellit vasta toimivatkin kermakakun päällä, jos laittaa vaan vähän, värit alkavat levitä, mutta kun laittaa tarpeeksi paksulti, niin pysyvät päälimmäiset oikein nättinä monta päivää ;)



Tätä söi meidän iskä ja pappa, ukkia juhlittiin erikseen ja vaaria muistettiin piparkakuilla jälkikäteen.