Hanojen kromaaja jäi eläkkeelle ja leivoin hänelle töihin vietäväksi kakkusia. Kuvat ovat melkoisen huonoja ja yhdestä en laita kuvaa ollenkaan, sillä siinä komeilee sankarin kuvasta teetetty kakkukuva. Kuvan tilasin sugar and spicestä ja en voi kyllä muuta kuin kehua toimitusta, palvelua ja lopputulosta! (ja hintaa ;))

Kaikki kakut kostutin vaniljalla maustetulla hyla-maidolla.

Ensimmäisessä kakussa 10 munan sokerikakkupohja, välissä mansikkarahkaa ja banaanirahkaa. Kyseessähän on selvästi kromaamon altaat ja jotain nikkelikylpyjä, jos eivät kaikki heti tunnistaneet... ;) Päällä marsipaania jonka alle on sipaistu sokerikreemiä. Vihreä mönjä on kevyesti sitruunalla maustettua ja vihreäksi värjättyä kiisseliä. Ripustustanko pikeeriä ja sokerimassaa. Hanoihin sain kromimaista kiiltoa hopeisesta tomuväristä.

Kakku nro 2 ja Cubista ammehana. 14 munan sokerikakkupohjan sisään kätkeytyy mustikkahilloa ja sitruunamoussea. Minä tyhmä menin ostamaan jotain valmista sitruunarahkavalmistetta, jota en ennen ole maistanut ja se oli mielestäni melkoisen teollisen makuista mössöä, enpä osta enää! Yritin sitten sitruunamehulla ja valkosuklaalla paikkailla makua...

Päällä ohut sipaisu sokerikreemiä ja valkoisemmaksi värjättyä marsipaania. Reunoilla siniseksi värjättyä vispikermaa sekä valkoiset katastrofikermat. Iltasella kun alkoi olla melkoisen lämmintä keittiössä eikä jääkaappi kestänyt jatkuvaa avaamista ja monen kakun kuormitusta, eikä vispit oikein enää jaksaneet vispautua pursotettavaan muotoon, puhumattakaan siitä, että toinen vatkaimen koukuista ei suostunut enää pysymään paikoillaan... huoh! Yöllisiä hätäratkaisuja ja kauhunhetkiä ;)

Cubista marsipaania ja hopeasuihketta, sen verran on viirua, kolhua, pistettä ja muuta vikaa kromipinnassa, että ne on helppo löytää ja romuttaa moinen parempiin suihin ;). Veden maalasin pastaväreillä, kylpyankka sokerimassaa.

Kolmas kakku oli 14 munan kaakaokakkupohja ja täytteenä vadelma-karhunvatukkahilloa sekä kevyesti päärynäistä suklaahippumoussea. Linkittäisin tähän aiemmin tekemäni hedelmäisen suklaisen täytteen ohjeen, mutta linkitys jumittaa koko blogin kojelaudan...Päällä siis kakkukuva, jonka alle laitoin marsipaania, että kuva jaksaisi kauniina seuraavaan päivään, reunoilla yksinkertaisesti kermapursotukset.

Iloisia eläkepäiviä Ukille!