Tällaista kakkua talvilomalle lähtijä saa viedä töihin.

Tein samaan aikaan kahta kakkua ja tuntui että kaikki täytteet sun muut loppuivat jatkuvasti kesken, vaikka olin tupla-annokset tehnyt.

Pohjien kanssa oli heti ongelmaa, eikä kovin kauniista lähdetty liikkeelle.

Täyteaineet sen sijaan oli paljon herkullisemman näköisiä :) (harmi etten voinut nuolla kippoa)

Kakussa on iso 6 munan kaakaopohja ja päällä 2 munan vaalea pohja. Ison kakun välissä minttusuklaatäytettä ja omenahilloa, pienen välissä boysenmarjahilloa ja minttusuklaatäytettä. Marsipaanin alla minttuesanssilla maustettua sokerikreemiä. Marsipaani värjätty valkoisella ja sinisellä elintarvikevärillä.

Lumihiutaleita väsäsin yksi ilta pikeeristä ja ne olivatkin todella kestäviä! Lisäksi spritsasin pikeerillä kiekuroita ja liimailin sokerihelmiä. Myös helminauha on pikeeriä.

Olen taas niin riemuissani että edes jotain olen oppinut, sillä marsipaani meni yhdestä palasta taas aika nätisti kakkuun =)

Ja ylhäältäpäin...

Kylläpäs näin hämärässä tuli kurjia kuvia, koitan vielä aamusella ottaa parempia. (vaihdoin jo paremman kuvan) Huomenna kirjoittelen toisen tänään illalla väsäämäni kakun ja paremmat ohjeet. Nyt kipin kapin nukkumaan, kylläpäs olen puhki, työpäivän jälkeen kaksi kakkua... Onneksi Metkuilija sai leikkiä mummin kanssa ja riehua raksalla, muuten en pääsisi vieläkään nukkumaan...