Pikkuiseen norsuvuokaan tein pikkuisen jäädykkeen. Ensimmäistä kertaa kokeilin tuollaista suklaakuorrutetta ja hienostihan se toimi, ainakin puoleenväliin kakkua ;) Ohje on aika pieni.
Kuorrute:
Sulatettua tummaa suklaata (tähän pieneen meni ehkä 40 g)
Levitä suklaa silikonivuoan sisäpinnalle pullasutia apuna käyttäen. Mitä paksumpi suklaakerros on, sitä helpompi kakku on irrottaa vuoasta. Laita kylmään.
Mokka-suklaajäädyke:
1 dl kermaa vaahdotettuna
n. 1 dl turkkilaista jogurttia/ mascarponea
tummaa suklaata maun mukaan (81%) ( Tässä pienessä kakussa on pari palaa sulaa suklaata joka jäi kuorrutteesta yli ja neljä palaa raastettuna)
2-3 rkl vahvaa kahvia
makeutusainetta maun mukaan. (itse en laittanut)
vanilja/ manteliaromia maun mukaan
Sekoita aineet. Kaada vuokaan, nosta pakastimeen useammaksi tunniksi. Nosta lämpimään hetki ennen tarjoilua.
Näin käy helposti, jos suklaakuorrute ei ole tarpeeksi paksu joka puolelta... ;)
Kommentit