Jokeyltä tupsahti tällainen haaste. Tarkoituksena on siis kertoa itsestää seitsemän jouluista asiaa.

1. Lempijouluruokiani ovat paistinkastike, lanttulaatikko, rosolli ja erityisesti rosollin vaahto (kunhan etikkaa on tarpeeksi) sekä kotijuusto. Kaikenmaailman kalat ja mädit ja sienisalaatit eivät minulle maistu. (savukala kylläkin)

2. Suklaa ja konvehdit ovat myös suurta herkkua (eikä tähän kyllä tarvita edes joulua). Tänä jouluna meillä on kulunut joulusuklaita jo 10 rasiaa/pussia. JA sanottakoon että perheen pienimmälle niitä ei ole annettu, eikä ukkokultakaan oikein osaa puoliaan pitää...;) Viime joulun saldo huiteli jossain kolmenkympin tienoilla. Oiken jo odotan että pääsen hamstraamaan suklaata alemyynneistä ihan...kröhöm...leivontaa varten ;) Parhaiten tänä jouluna on maistunut DaCapo sekä ihanasti uudistunut Fazerin konvehtirasia.

3. Joulutortut ovat myös ihania jouluherkkuja ja niitä aletaan tehdä heti syksystä niin aikaisin kun vain kehtaa. Toinen ihana joulun leivonnainen on äidin tekemä arabialainen maustekakku. Ihan parasta =)

4. Joulu ei myöskään tule ilman mallaslimppua. Tänä vuonna niitä en vielä ole ehtinyt tehdä, mutta josko tällä viikolla.

5. Meidän joulu on punavalkoinen. Palloja on jo ripusteltu, valoja samoin. Kuusikin on metsästä jo haettu, mutta ei sitä vielä sisään asti ole tuotu. Jolukoristeita pitää olla paljon. Tänä vuonna uusia koristehankintoja ovat ikean jättisuuret punaiset valkopilkulliset pallot sekä sydänpallot ja disney storen koriste, jossa komeilee 7 kääpiötä. Vielä toiveissa on saada helinäkeiju-latvatähti.

6. Joululahjoja aletaan ostella jo joulun jälkeisistä alemyynneistä seuraavaa joulua varten ja niitä ostellaan pitkin vuotta. Mutta kuitenkin näin jouluin alla minut valtaa joulumieli ja tekisi mieli ostaa kaikille vielä paljon kaikkea. Pikkumiehelle on hankittu lahjoja jo vähän liiankin kanssa, mutta mikä olisi ihanampaa kuin ilostuttaa lapsia lahjoilla =) <3

7. Ihan paras joululaulu on Katri Helenan Joulumaa.

En haasta erikseen ketään, mutta kaikki halukkaat voivat sen napata mukaansa. Ja olisi kiva kun kertoisitte vastanneenne, niin mielelläni lukisin muiden jouluisia mietteitä. =)