Ihana ystäväni Marika täytti 30 vuotta ja hänelle tein kakkua 80-luvun ja lapsuuden hengessä. Vähän jäi harmittamaan kun nämä koristeet piti kiireiden takia tehdä aika vauhdilla, joku ei onnistunut niin kuin halusin ja olisin keksinyt vielä vaikka kuinka monta aihetta ja koristetta ja hahmoa, jotka olisin halunnut tehdä.

Kaakaokakkupohjan väliin kätkeytyy valkosuklaatäytettä ja samaa suklaatäytettä kuin aikaisemmin tekemässäni sydemellisessä kakussa. Tällä kertaa en halunnut laittaa hilloa sellaisenaan ja niinpä sekoitinkin tällä kertaa boysenhilloa ja kuningatartuorejuustoa keskenään ja tästä kokeilusta tulikin niin hyvää, että käytän ideaa varmasti jatkossakin! Päällä tietysti marsipaani jonka alla vesieristeenä suklainen sokerikreemi. Koristeet myös marsipaania ja hiukan geelimäisiä elintarvikevärejä ja viimeistely pikeerillä. Alareunassa kulkee karkkihelmet, jotka ovat myös jääneet mieleen lapsuudesta.

Marsipaanille maalattu smurffiina, marsipaanihalinalle ja halinallejen sateenkaari sekä strösselitähtiä. Barbapörrökin pääsi mukaan, ja se jäi harmittämaan. Olin maalannut oikein barbapörrön näköisen kuvan marsipaanilevylle, mutta se meni rikki ja tämän tein mustasta sokerimassasta hätäratkaisuna, eikä siitä oikein tullut näköinen.

Ihana kössi-kenguru

Vanha kunnon maikkarin pöllö sekä kasetti =)

Maalattu Maija Mehiläinen ja 7upista tuttu FidoDido.

Vielä koko komeus. Onnea ja vielä paljon haleja päivänsankarille. =)