Pikkuneidin yksivuotisjuhliin toivottiin prinsessa aiheista kakkua. Kakun ulkomuoto muuttui matkan varrella melkoisen paljon, mutta kyllä se selvästi on prinsessa. =) Tytön äiti pelkäsi että marsipaanilla kuorrutettu kakku olisi liian makea, niinpä kuorrutin osan kakusta marsipaanilla ja osan kermalla.

Kakku on 8 munan kaakaopohja, jonka tein uljaassa säädettävässä neliövuoassani. Ja oli muuten vihóviimeinen, jonka siinä paistan. Viimeksi tein niin pienen kuin vuoalla sain, mutta nyt tein tarjottimeen täsmäkokoisen. Mutta voitele ja korppujauhota siinä sitten kun reunat luiskahtelee ettistakasin ja vuoraus on ihan rullalla. Muutenkin pyhien leipomisissa on ollut ongelmia, munissa ainakin on jotain vikaa kun mikään pohja ei ole oikein onnistunut...

Välissä tytön äidin toiveesta kermavaahdon ja vaniljarahkan sekoitusta ja mansikkahilloa. Vaahtoon lisäsin ropauksen vaniljakreemijauhetta, jotta varmasti tulee tarpeeksi tönkköä. Kostutus maidolla. Marsipaanin alle tein suklaisen sokerikreemin. Se onkin kiva marsipaanin alla, kun kaakaojauheen ansiosta se ei olekaan niin makeaa.

Pursotukset vispikerma+vaniljakreemijauhetta, koristukset marsipaania, sokerimassaa ja sokerihelmiä. Silmät ja suun maalasin pastaväreillä.

1239363604_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minua ei ole luotu levittämään kermaa tasaisesti...

1239363673_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kivasti nää kuvat on väärin päin :)