Tästä lähteekin sitten todellinen muffinssirupeama! Tarkoituksena on taikoa monen montaa eri sorttia muffinsseja tulevia kekkereitä varten, sekä kokeilla ihan uusia päähänpistoja ;). Eilen sain aikaiseksi kaksi ensimmäistä lajia

SUKLAABANAANIMUFFINSSIT

Yleensä banaanileivonnaiset on aika tihkeitä, joten nämä muffinssit yllättivät minut täysin, niin kuohkeita ja pehmeitä! Aivan ihania, ehkä banaanin maku ei ainakaan tuoreeltaan ollut kovin voimakas, banaani kyllä onkin sellainen että maku paranee myöhemmin, minä kun maistelin yhden lämpimänä, annoin muille maistiaiset ja laitoin äkkiä pakkaseen...

Tarkoitus on vielä kuorruttaa nämä kun laitan tarjolle, siitä lisää myöhemmin.

3, 5 dl jauhoja

2 tl leivinjauhetta

3 tl vaniljasokeria

1 tl kanelia

65 g pieneksi rouhittua tummaa suklaata (puoli levyä pandan peach passion- suklaata)

125 g margariinia

1,5 dl sokeria

2 rkl fariinisokeria

2 munaa

0,5 dl jogurttia (mansikka-banaanijogurttia, pelkkä banaani voisi olla hyvä)

1,5 suurta kypsää banaania survottuna (voisi laittaa 2)

Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokerit. Lisää munat yksitellen, hyvin sekoittaen. Sekoita joukkoon jogurtti, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä banaani. Sekoita mahdollisimman vähän.  Laita taikina hetkeksi kylmään.

Paista muffinssivuoissa 200 asteessa n. 20 minuuttia.

1250617013_img-d41d8cd98f00b204e9800998e