Työkaveri oli ostanut uuden auton ja lupauduin tekemään hänelle kakun meidän syötäväksi. Meillä töissä kun on tapana että kakkua tuodaan jos on naama lehdessä, nimipäivä taiuusi auto. Kaikesta muustakin kyllä yritetään aina painostaa tuomaan herkkuja ;)

Olin jo suunnitellut hienon 30 hengen kakun autoratoineen tunneleineen kaikkineen, mutta sitten hoksasin ettei se tietenkään mahdu millään jääkaappiini, niin suunnitelmaa piti sitten muuttaa. Parkkitaloa tämä esittää. Auto ja stop-merkki ovat niin kiireessä väsättyjä kyhäelmiä että oikein hävettää. Muutenin kakku oli niin epäonninen kuin olla saattaa, täytteen kanssa oli ongelmia ja reunakermat on muutamaan kertaan laitetut. Niiden kun ei tosiaan pitänyt olla tavalliset tähtityllalla tehdyt vaan henkiä teemaa, mutta kaikki meni pieleen. Siihen nähden kakku on melko hyvän näköinen.

Kakku sisältää vaalean ja tumman 6 munan kakkupohjan ladottuna vuorotellen raidalliseksi. Välissä boysenmarjahilloa, johon smurffikakkua tehdessäni ihastuin, sekä diplomaattikreemiä. Kostutus maidolla. (kakku jäi valitettavasti ihan pikkuriikkisen liian kuivaksi) Päällä salmiakkikuorrute, jossa valkosuklaata, lakukastiketta, jauhettuja turkinpippureita, tilkka öljyä ja tilkka kermaa sekoitettuna kattilassa. Tällä kertaa kuorrute ei ollut yhtään liian kovaa, mitä koko ajan pelkäsin kun kermaa ja öljyä lisäilin. Koristukset sokerimassaa ja parkkiruudut tomusokeri-vesi-kuorrutetta. Reunoilla Flora Vispiä, jossa vaniljasokeria ja sokeria, sekä hiukan vaniljakreemijauhetta.

Ennen päällisiä

Ilman koristeita

Ja ns. valmiina

Kuvaaminen oli hankalaa kun pinta kiilsi niin kovasti. Ja kuten kuvasta selvästi huomaa, autohan on Nissan Primera :P