Olihan tätä pakko kokeilla kun kaikki tätä niin kehuvat...Olikin kyllä hyvää! Pohja vain jäi jotenkin liian kuivaksi, joten uusiksi menee tämänkin kokeilu ;)  Meidän kaupassa ei ollut suklaadigestivejä, joten laitoin tavallisia ja sulatin joukkoon tummaa suklaata. Piilotin myös kaikki banskut kakun sisään kun ajatuksena oli pursottaa kermat jotenkin kivasti, mutta kiireessä se jäi... Ohjeen kopioin suoraan Ewelyniltä. Ja kun on tällainen sähläri kuin minä, ei ehkä viitsi lukea reseptiä ihan kokonaan ajatuksella, niin voi käydä niin että kun yrittää avata tölkin heti kun se tulee kattilasta, saa toffeet silmille ;)

1241028230_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

 300 g suklaa Digestive-keksejä
 100 g voita
                                               

  Täyte:

   397 g kondensoitua maitoa
   2 banaania
   2 dl vispikermaa
   2 tl vaniljasokeria
   kaakaojauhetta
  1. Murustele keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa hyvin sekaisin.
  2. Pingota 18 cm:n irtopohjavuoan pohjlle leivinpaperi ja taputtele keksivoi-seos vuoan pohjalle ja hieman reunoille, nosta jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat toffeen kondensoidusta maidosta.
  3. Irrota etiketit purkista ja laita se vesikattilaan kiehumaan alhaiselle lämmölle noin 3 tunniksi. Tänä aikana se tiivistyy ja muuttuu toffeeksi.
  4. Kolmen tunnin päästä aukaise säilykepurkki ja kaada se pohjan päälle, levitä tasaiseksi. Nosta jääkaappiin tai pakkaseen että seos jäähtyy.
  5. Vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
  6. Pilko yksi banaani toffeen päälle, peitä torttu kermavaahdolla ja pilko toinen banaani kermavaahdon päälle.
  7. Sihtaa lopuksi kaakaojauhetta tortun päälle ja herkuttele!