Hiukan erilainen, suklainen, tiivis kakkupohja syntyy näin:

n. 1 dl tummaa suklaata

3 rkl kaakaojauhetta

3 3/4 kuumaa kahvia

2 dl kermaviiliä

7,5 dl jauhoja

2 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

2 dl pehmeää voita/margariinia

5 dl fariinisokeria

1 1/4 dl sokeria

3 munaa

2tl vaniljasokeria tai vaniljaesanssia

Sulata suklaa. Sekoita toisessa kulhossa kaakao, kahvi ja kermaviili. kolmannessa kulhossa, sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola.

vaahdota neljännessä kulhossa voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää vanilja. Lisää suklaa. Lisää vielä vuorotellen jauhoseos ja kahviseos. Sekoita kunnes ainekset ovat juuri ja juuri sekaisin.

Paista voidellussa vuoassa 175 asteessa n. 40 minuuttia.

Ohje tuli tämän  Wiltonin sydäntäytevuoan mukana. Hiukan olen reseptiä muokannut.

Sama pohja on näissä kakuissa

1234635896_019.JPG1243185115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hirmuisen määrän tiskiä tämä kyllä aiheuttaa...;)