Hiukan erilainen, suklainen, tiivis kakkupohja syntyy näin:
n. 1 dl tummaa suklaata
3 rkl kaakaojauhetta
3 3/4 kuumaa kahvia
2 dl kermaviiliä
7,5 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl pehmeää voita/margariinia
5 dl fariinisokeria
1 1/4 dl sokeria
3 munaa
2tl vaniljasokeria tai vaniljaesanssia
Sulata suklaa. Sekoita toisessa kulhossa kaakao, kahvi ja kermaviili. kolmannessa kulhossa, sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola.
vaahdota neljännessä kulhossa voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää vanilja. Lisää suklaa. Lisää vielä vuorotellen jauhoseos ja kahviseos. Sekoita kunnes ainekset ovat juuri ja juuri sekaisin.
Paista voidellussa vuoassa 175 asteessa n. 40 minuuttia.
Ohje tuli tämän Wiltonin sydäntäytevuoan mukana. Hiukan olen reseptiä muokannut.
Sama pohja on näissä kakuissa
Hirmuisen määrän tiskiä tämä kyllä aiheuttaa...;)
Kommentit