Minä niin tykkään lakun ja suklaan yhdistelmästä, joten siitä tämä idea sitten lähti ;)

Myös tätä tarjoiltiin lastenvaatekutsuilla... Itse mokasin tämän laittamalla liivatteisiin liikaa vettä, jolloin massa meni ihan litkuksi ja vaikka hyytyikin, kuohkeus ei ollut huipussaan ja maku pikkuisen vetinen... Hyvä kokeilu ja ensi kerralla olen viisaampi ;) Vielä olisi kiilteen voinut tehdä vaikkapa lakukastikkeesta.

Lontoorae-hyydykekakku:

Gluteeniton kääretorttupohja: (ohje on pellilliseen josta saa leikattua kahteen kakkuun pohjat)

4 munaa

1 1/2 dl sokeria

1 1/2 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

1-2 rkl kaakaojauhetta

Vaahdota munat ja sokeri, sekoittele varovasti sihdatut, keskenään sekoitetut kuivat aineet. Pellille ja uuniin 225 asteeseen 8-10 minuutiksi. Leikkaa pohjasta irtopohjavuokaan sopiva pala.

Täyte:

4 dl Flora Vispiä

100g Sunnuntai vaniljarahkavalmistetta

1,5 levyä Fazerin lontooraesuklaata sulatettuna

n. 5 turkinpippuria rouhittuna

6 liivatetta + tilkka vettä

Laita liivatteet likoamaan. Vaahdota vispi, sekoita joukkoon vaniljarahka ja sitten muut aineet. Viimeiseksi pieneen vesitilkkaan liuotetut liivatteet. Kaada pohjan päälle vuokaan ja laita hyytymään jääkaappiin mieluiten yön yli, mutta 3-4 tuntia riittää kyllä.

Koristelu Lontoorae-karkeilla.