7. luukku ja nyt on luntakin maassa!! =) Ja yli sata metriä jouluvaloja on viritetty pihaan tuomaan tunnelmaa ;) (joo, tuo mies on vähän hassu... )

Sulaneita lumiukkoja tarjoilen tuoreesta lumesta huolimatta. Näitä on tehty blogissa jos toisessa ja niitä ihailtuani tein omia. Piparitaikinasta pyöreitä piparkakkuja, pääksi marmeladikuulan puolikas ja päälle litratolkulla pikeeriä. Viimeistelyn voi hoidella pikeerillä ja hyödyntäen erilaisia nonparelleja ja sokerihelmiä. Myyjäisissä yksi poika oli vakuuttunut näiden olevan munakkaita, mutta sulaneita lumiukkoja näiden oli tarkoitus olla :D

Peppi Pitkätossu pitää kuusenriisumisjuhlat (Astrid Lindgren)

...jatkoa eiliseltä

"... Ja se oli totta. Pepin puutarhassa kasvoi paljon puita, ja keskellä puutarhaa oli kuusi, korkea, tummanvihreä, kaunis kuusi. Nyt se säteili täynnä kynttilöitä, ei mitään pieniä kuusenkynttilöitä vaan isoja, tukevia kynttilöitä, jotka valaisivat koko puutarhan. Mutta kuusessa ei ollut yksinomaan kynttilöitä. Siinä riippui valtavan suuria piparkakku-ukkoja ja mahtavia kiiltopaperikoreja ja muhkeita makeisrinkilöitä ja mitä tyylikkäimpiä joulukuusenkaramelleja ja hirveän paljon lippuja. Ja kaikkein merkillisintä oli, että kuusessa riippui valtavan paljon paketteja!

Lapset seisoivat aivan hiljaa. Sitten heiltä pääsi hurja riemunkiljaisu. - Voi miten Peppi on kiltti! he huusivat."