Tää(-kin) on niin mun lempparia! =) Mutta eikös sitä saa omille synttäreilleen tehdä just niitä... ;)

Paistoin pohjan kahdessa pikkuvuoassa, koska olen todennut että kun on sataa sorttia pöydässä ei varsinkaan sacheria kulu ihan älyttömiä, se on aikas tuhtia tavaraa ja tumma suklaa jakaa mielipiteitä. Ja sain pakkaseen vierasvaraksi pikkupohjan. Ja näin ei mulle (ehkä valitettavasti) jää niin hirmuista määrää yksin mussutettavaa...

Toinen pieni muutos oli se, että väliin tulevan aprikoosimarmeladin vatkasin kermavaahdon+ ranskankerman joukkoon jolloin kermaraita raikastaa kakkua hieman.

Aina tätä tehdessäni mietin että voisi useamminkin tehdä, ei nimittäin ole ollenkaan hankala ja monimutkainen vaan tosi simppeli, vaikka kulhotiskiä tuleekin jonkun verran. Ohje löytyypi täältä

http://mantelikakkuja.vuodatus.net/blog/1810682/sacherkakkua/

Vohvelikukkia koristeena