Jennyltä sain ihanan suklaakakun ohjeen, joten sitä oli pakko kokeilla. Jennyllä kun on muutenkin niin hyvä maku ;)


Jennyn Suklaakakku

3 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
5-6 rkl kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
2tl leivinjauhoa
150g voita
1,5dl kuumaa vettä
2 kananmunaa

Kuorrutus:
50g voita
1,5dl tomusokeria
0,5d kevytkermaa
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää munat, rasva ja kuuma vesi. Sekoita ja kaada vuokaan. 175 astetta ja n 50 min.  Kaada kuorrute päälle heti kakun ollessa vielä kuuma. 

Tämä oli aika lailla samanlainen ohje kuin minun pikasuklaakakkuni. Ja ihan samalla lailla sain sen jäämään vuokaan kiinni. ;)

Siksi kakku syötiin tällä kertaa kerrostettuna kuorrutteen, boysenmarjahillon ja löysän kerman kanssa...

1247563645_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meidän muutto on vieläkin pahasti kesken, joten mitään erikoisia luomuksia en nyt saa aikaan. Niinpä sitten päätinkin omistaa tämän ajan uusien reseptien kokeilulle, ulkonäöstä viis...;)