Jennyltä sain ihanan suklaakakun ohjeen, joten sitä oli pakko kokeilla. Jennyllä kun on muutenkin niin hyvä maku ;)
Jennyn Suklaakakku
3 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
5-6 rkl kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
2tl leivinjauhoa
150g voita
1,5dl kuumaa vettä
2 kananmunaa
Kuorrutus:
50g voita
1,5dl tomusokeria
0,5d kevytkermaa
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää munat, rasva ja kuuma vesi. Sekoita ja kaada vuokaan. 175 astetta ja n 50 min. Kaada kuorrute päälle heti kakun ollessa vielä kuuma.
Tämä oli aika lailla samanlainen ohje kuin minun pikasuklaakakkuni. Ja ihan samalla lailla sain sen jäämään vuokaan kiinni. ;)
Siksi kakku syötiin tällä kertaa kerrostettuna kuorrutteen, boysenmarjahillon ja löysän kerman kanssa...
Meidän muutto on vieläkin pahasti kesken, joten mitään erikoisia luomuksia en nyt saa aikaan. Niinpä sitten päätinkin omistaa tämän ajan uusien reseptien kokeilulle, ulkonäöstä viis...;)
Kommentit