Ja sitten tarkempaa ohjetta noista synttäritarjottavista...
Pandakakku on tehty charlottakakun tapaan. Eli ensin tein kaksi kääretorttua. Pohja tällä ohjeella ja täytteenä valkosuklaakermaa (1 flora vispi vaahdotettuna+ 1 levy pandan valkosuklaata sulatettuna) sekä itse keittämääni mustikka-mansikkahilloa.
Vuorasin ison kulhon tuorekelmulla ja latelin siivuja kääretortusta vieri viereen. Täytteen tein suunnilleen näin:
2 flora vispiä vaahdotettuna
300g maustamatonta tuorejuustoa
n. 1 dl vaniljakreemijauhetta
n. 1 dl mustikka-mansikkahilloa
n. 1/2 l mustikoita
sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan
10 liivatelehteä liotettuna ja sulatettuna pieneen mehutilkkaan.
Sitten täyte kulhoon kääretorttupalojen päälle ja vielä sain tehtyä kääretortusta "kannenkin". Sitten annoin kakun hyytyä yön yli. Aamulla kakku oli valmis kumottavaksi. Tässä kakku ennen koristeita.
Päälle lätkin Flora vispiä ja mustasta sokerimassasta muovailemani koristeet. Tässä panda valmiina...
Kommentit