Kinuski:

2dl kermaa tai vispikermaa

1, 5 dl fariinisokeria

ripaus vaniljasokeria

Mittaa aineet kattilaan, sekoita ja keitä muutama minuutti, kunnes seos sakenee. Tällaisenaan tämän voi kaataa kakun päälle. Minä usein keitän kinuskia liiankin kauan ihan varmuuden vuoksi ja siksi se usein on liiankin paksua...

 

Kinuskivaahtotäyte

keitä kinuski ja anna jäähtyä. Minä en ole niin kärsivällinen että jaksaisin odottaa niin laitan kattilan kylmään veteen tiskialtaaseen ja vispaan vatkaimella. Vatkaa kinuskia, kunnes se vaahtoutuu. Itse vatkaan erillään vielä toisen 2dl kermaa/vispikermaa ja sekoitan vaahdot, jolloin lopputulos ei ole ihan niin makea.

Tätä täytettä minulla on tässä ystävänpäiväkakussa mansikka-vaniljahillon kaverina