Viime viikolla pääsin mukaan satakunnan leivonta- ja ruokablogistien tapaamiseen. Tapaaminen järjestettiin ihanassa Hard Cake Cafessa nakkilassa. Kirsin keittiössä- blogin Kirsi ja Papun kakut-blogin Pauliina olivat tapaamisen järjestelyjen takana ja kivaa oli! Ei ollenkaan huono diili ajella Nakkilaan syömään suussa sulavia kakkuja, tavata mukavia ihmisiä blogien takaa ja saada vielä käsittämätön määrä sponsorilahjoja joita Pauliina ja Kirsi olivat todella ansiokkaasti haalineet! Mieletöntä!

Ohjelmassa oli Hard Cake Cafen Marian tekemien ihanien kakkujen maistelua,tutustumista, jutustelua, Hellapoliisin uuden pelin pelaamista ja arvontaa. Kaiken kaikkiaan tosi kiva ilta!

Tässä kakkumaistiaisia...


Tarjolla oli mutakakkutyyppistä suklaa-vaniljakakkua, mangokakkua, punaherukka-valkosuklaakakkua sekä vähähiilihydraattista sitrus-tuorejuustokakkua. NAM!

Sponsoreita oli vaikka millä millä mitalla ja tällainen tavallinen kakkublogisti on kaikista ihanuuksista aivan onnesta soikeana! =)


Apetit lähetti meille t-paidat, paistinlastat, sakset, kynät ja savustuspussit!


Dr. Oetker muisti meitä uutukaisella vaniljaisella kakkumoussella


Iloleipurilta saatiin aivan ihanat pullasuti ja taikinakaavin sekä suloinen piirasmuotti.


Dan Sukker muisti meitä ruokosokerisiirapilla


Santa Marialta saatiin Kerala Curry kastiketta ja forest blend-maustesekoitus.


Ullan unelman lahjat olivat hämmästyttävät. Muffinssivuokia, pensseli, marsipaanityökalu, kaavin, sokerihelmiä, kimallejauhetta ja käsittämätön kasa väriaineita!


Hellapoliisi muisti meitä kynillä ja ehkä maailman ihanimmilla tulitikuilla! =)

Lisäksi lahjuskassissa oli vielä kasa kaiken maailman ohjeita sekä suolaiseen että makeaan!

Lisäksi vielä voitin arvonnassa Hellapoliisin uuden lautapelin, lisää ihania tulitikkuja ja toisenkin kynän sekä lisää savustuspusseja!  Niin ja arvontavoiton mukana tuli "velvollisuus" kutsua sama porukka vielä meille pelaamaan tuota peliä lisää! Viimeistään alkuvuodesta siis tavataan uudelleen! =)


Ihan valtava kiitos vielä Kirsille ja Paluliinalle järjestelyistä, Marialle kakuista ja kokoontumispaikasta, sponsoreille ihanista ja hyödyllisistä lahjoista, tapaamiseen osallistuneille hyvästä seurasta ja onnettarelle arpajaispalkinnosta! :D

Elämän parhautta! =)