Ihana ystäväni täytti vuosia ja tein hänelle kakun. Irene valloittaa maailmaa yläilmoista käsin ja täälaisen maailmanvalloituskakun sain aikaan.

Alaosan pohja on kuuden munan kaakaopohja, johon laitoin sekaan reiluja paloja maitosuklaata. Toisessa välissä on suklaamousse (vispi+tuorejuusto+sokerit+sulatettu suklaa) ja toisessa ruklaarouhetäyte (vispi+vaniljatuorejuusto+suklaarouhe+ sokerit). Toiseen väliin laitoin myös ohuen sipauksen vadelma-boysenmarjahilloa.

Maapalloa v arten paistoin kaakaoisen kääretorttupohjan, jolla vuorasin 3d-pallokakkuvuoanpuolikkaan. Pallon täytin lontoorae-suklaatäytteellä.

Koko komeuden kuorrutin piparminttuesanssilla maustetulla sokerikreemillä ja päälle laitoin värjättyä marsipaania. Tekstit ja viimeistelyt pikeeriä.

Koristeena myös muutama sokerihelmi.

Tuon kartan leikkasin ihan vapaalla kädellä ilman mallia marsipaanilevystä, joten ihan hirvittävän tarkka se ei ehkä ole ;) But your home is where the heart is ;)

Kukka on sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta ja ensimmäinen kukka jonka olen oikeasti tehnyt ja muotoillut. Tähän asti kukat on lähinnä napattu muotilla ja kuivatettu. Keskustassa ihania vaaleanpunaisia sokerihelmiä.

Lentokone samoin sokerimassaa ja marsipaania. Yksityiskohtia tomuttelin sinisellä tomuvärillä. Valojen paikalla hohtavat sokerihelmet. Ja kuten kaikki huomaavat, kyseessä on potkurikone, jonka potkureina toimivat tähtiströsselit.

Vielä suuri onnitteluhalaus ihanalle ystävälleni! =) <3