Tällaiset väsäsin viime viikolla miehen mukaan työpaikalle ja omaksi iloksi.
Pohjien ohjeet lisään myöhemmin.
Sen kummempia virityksiä en tarvikkeiden ja ajan puutteessa tehnyt, mutta jotain kuitenkin piti leipoa. Toiseen leivoin tavallisen torttupohjan jonka sitten täytin reilulla määrällä persikanpaloja sekä persikka-appelssiinivaahdolla. Päällä sulaa tummaa suklaata sekä suklaapallosia.
EDIT: Tässä nyt torttupohjan ohje, ihan paras sellainen! ;)
3 Munaa
1 dl sokeria
1 dl Jauhoja
0,5 dl Perunajauhoja
Vaahdota munat ja sokeri, sihtaa varovasti sekoittaen jauhot mukaan. Paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.
Toisessa on kodin kuvalehdestä bongaamani rapeat keksipohjat ja samat täytteet. Tässä suklaata on enemmän, sillä pursottelin sitä myös kerrosten väliin.
Persikka-appelssiinivaahto:
1,5 tlk Flora vispiä
1 tlk persikkapilttiä
100g maustamatonta tuorejuustoa
100g appelsiinituorejuustoa
2 rkl vaniljasokeria
sokeria maun mukaan
Vaahdota Vispi, lisää muut aineet.
Tämä oli raikasta, mutta appelsiinituorejuuston kuoren palat häiritsivät minua. Suklaa sopi tähän tosi hyvin! (mihinkäs se nyt ei sopisikaan...)
Kommentit