Sain kunnian tehdä kakut ystäväni hääjuhlaan. Ihanat häät, niin kaunis morsian ja ainakin riittävästi kakkua ;)

Kakut tulivat juhlapaikalla telineeseen, mutta enpä hoksannut niistä siinä kuvaa ottaa. Olipas hassua olla itse tuollaisessa juhlassa, johon on tehnyt kakut. Eipä siitä kakusta niin osannut nauttia kun vain mietti että tämä on hiukan liian kuivaa ja tuossa suurimmassa kakussa on liian vähän kaakaota/ suklaata...jne... :D

Näitä kakkuja tehdessä säädettävä kakkuvuoka oli kyllä ihan korvaamaton! Meinasi vaan uunin ja uunipellin koko loppua kesken. Pienin kakku on neljän munan, keskikokoinen 8 munan ja suurin 12 munan. Näiden lisäksi oli vielä yksi 7 munan kakku erillisellä lautasella. Oli kyllä tosi vaikea tehdä tuollaista jättiläismäistä 12 munan kakkua, kun ei yhtään osannut arvioida kuinka paljon taikinaan laittaa esim kaakaojauhetta ja kuinka paljon täytettä ja kostuketta tarvitaan. Mutta siitä olin yllättynyt miten vaivattomasti loppujen lopuksi näin suuri määrä kakkua tuli!

Kakuissa on kaakaopohjat joihin raastoin vielä tummaa suklaata. Toisessa välissä on valkosuklaatäyte ja toisessa minttusuklaatäyte, sen lisäksi molemmissa väleissä on sipaisu boysenmarjahilloa. Kostutus hylamaidolla. Päällä piparmintulla maustettu voikreemi ja marsipaania, joka vielä sai säihkettä hopeasuihkeesta. Kukat sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta, muut koristeet pikeeriä. Nämä ovat oikeastaan samanlaiset kuin joulukuussa tekemäni valkoiset hääkakut.

Telineeseen menevät kakut

Lisäkakku

Onnea ja kaikkea parasta Heidi ja Mika <3

Elämä on ihanaa
kun saa toista rakastaa,
piirtää suuren sydämen
toinen toistaan hellien.

Unelmat yhdessä haaveilkaa.
toiveet yhdessä toteuttakaa.
ilot yhdessä eläkää.
surut yhdessä jakakaa.
muistot yhdessä vaalikaa.

Onnen kahle kultainen,
ihana side ihmisten.
kauniisti kertoo loiste sen,
sydän on löytänyt sydämen.

onnea parhainta, kauneinta teille,
yhteiselle tielle lähteneille.

Ja vielä kaikki kakut