Sain kunnian tehdä Kaapon ristiäisiin kakut. Kaapon äiti piti tästä kakkuhelmen Piian tekemästä kakusta ja sitä tyyliä kerroskakkuun hain, tietenkään ihan samanlaista en voinut tehdä. Pyykkinarukakun olen jossain joskus nähnyt mutta yhdelläkään suomenkielisellä tai englannin kielisellä googlen hakusanalla en moista löytänyt...mutta se oli toisessa kakussa ideana ja tietenkin se, että kakut sopivat väreiltään toisiinsa

Kyllä oli noilla sokerimassoilla tasoeroa! Käytin 3 pakettia tuota suklaista sokerimassaa, kaksi niistä oli sileää ja täydellistä, ihanan pehmeää ja helppo työstää. Yksi oli jotenkin kökköä ja kuivannutta ja jäikin harmittamaan tuon kerroskakun alempi taso kun sen sillä kuorrutin, jäi inhottavia koloja ja paakkuja ja repeämiä, jotka onneksi suurin osa peittui koristeiden alle.

Tässä kerroskakussa on tumma kaakaokakkupohja, valkosuklaamousse ja boysenhillo, se suosikkini. Päällinen suklaista sokerimassaa ja sen alla suklainen sokerikreemi. Koristeet sokerimassaa ja kirjaimet pikeeriä.

ja toinen kuvakulma

Toinen kakku sisältää kaakaopohjan, välissä mansikkamousse ja sulaa suklaata. Päällä tässäkin sukalinen sokerikreemi ja suklainen sokerimassa.

Ihana tossu on apinoitu Pionilaaksosta, onnistuin minäkin melko hyvin, vaikka ekaa kertaa moista väkersin. Kiitos suuri Pionille hyvistä ohjeista ja kaavoista! Ohje täällä.

Ja vielä molemmat

Onnea Kaapolle ihanasta nimestä =)