En muista täytteeseen tarkempia ohjeita, mutta pakko laittaa tänne tämäkin, niin muistan ensi kerralla mitä pohjaan laitoin, kun tuli tosi hyvää piirakkaa! Ohje karppaus.infon ohjetta mukaillen.
Pohja:
100 g voita
1,5 dl soijajauhoja
0,5 dl mantelijauhetta
0,5 dl ruisleseitä
2 dl juustoraastetta
Täyte:
300 g jauhelihaa
1/2 pakettia pekonia
ruohosipulia
mausteita
feta-juustokuutioita
2 dl kermaa
2 munaa
n. 1dl juustoraastetta
Nypi pehmeä voi ja soijajauho, mantelijauho sekä leseen tasaiseksi. Lisää juustoraaste. Sekoita tasaiseksi ja taputtele piirakkavuokaan. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia.
Paista jauheliha ja pekoni. Mausta mieleiseksi. Sekoita kerma ja munat. Lisää jauhelihaseosja feta pohjan päälle, kaada päälle kermaseos ja juustoraaste. Jatka paistamista n. 25 minuuttia.
Kommentit