Pikkuiseen norsuvuokaan tein pikkuisen jäädykkeen. Ensimmäistä kertaa kokeilin tuollaista suklaakuorrutetta ja hienostihan se toimi, ainakin puoleenväliin kakkua ;) Ohje on aika pieni.

Kuorrute:

Sulatettua tummaa suklaata (tähän pieneen meni ehkä 40 g)

Levitä suklaa silikonivuoan sisäpinnalle pullasutia apuna käyttäen. Mitä paksumpi suklaakerros on, sitä helpompi kakku on irrottaa vuoasta. Laita kylmään.

Mokka-suklaajäädyke:

1 dl kermaa vaahdotettuna

n. 1 dl turkkilaista jogurttia/ mascarponea

tummaa suklaata maun mukaan (81%) ( Tässä pienessä kakussa on pari palaa sulaa suklaata joka jäi kuorrutteesta yli ja neljä palaa raastettuna)

2-3 rkl vahvaa kahvia

makeutusainetta maun mukaan. (itse en laittanut)

vanilja/ manteliaromia maun mukaan

Sekoita aineet. Kaada vuokaan, nosta pakastimeen useammaksi tunniksi. Nosta lämpimään hetki ennen tarjoilua.

Näin käy helposti, jos suklaakuorrute ei ole tarpeeksi paksu joka puolelta... ;)