Suloista, täydellistä, ihanaa, todellakin suussa sulavaa. Tämä herkkupala solmii täydellisen liiton vaniljajäätelön kanssa. NAM! Ohje suoraan yhteishyvästä.

Suussa Sulava Suklaakakku

200 g taloussuklaata

200 g  margariinia

4 munaa

2 dl sokeria

4 rkl kaakaojauhetta

1,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

 
Kuorrute
 

150 g  taloussuklaata

1 dl kermaa

1 rkl margariinia

 
 

Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja margariini yhdessä vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu ja jäähdytetty suklaa-rasvaseos. Siivilöi kaakaojauhe jauhojen sekaan ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista kakkua 175 asteessa noin 45 minuuttia. Valmista kuorrutus. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä. Lisää sekaan suklaa ja margariini. Sekoita, kunnes kuorrutus on tasaista. Anna jäähtyä hieman ja kuorruta kakku.