Ihanassa pikkuisessa auringonkukkavuoassa paistettua tiikerikakkua (mur) jonka koristelin pikeerillä ja sokerihelmillä =)
Sain vuosi sitten äitienpäivälahjaksi nämä ihanat vuoat, ihan hirmuisesti niitä ei ole tullut käytettyä. Siitä kivan kokoiset, että yksi kakkutaikina sopii aika hyvin kahteen kukkavuokaan.
TIIKERIKAKKU
200 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
3, 5 dl jauhoja
Vaahdota rasva ja sokeri. lisää munat yksitellen, hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Jaa taikina kahteen osaan. Lisää toiseen 2 rkl kaakaojauhetta, 0,5 dl maitoa ( ja pilkottua tummaa suklaata). Levitä kerroksittain taikinoita voideltuun (ja korppujauhotettuun vuokaan)
Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia uunin alimmalla tasolla.
Kommentit